Over Jasper Smekens Videography

Jasper Smekens Videography is een gepassioneerd videoproductiebedrijf dat is voortgekomen uit een grote passie voor visuele storytelling. Onze bedrijfsstructuur is opgedeeld in 3 belangrijke domeinen: film, video– en fotografie. Hiermee streven we ernaar om vanuit onze expertise het allerbeste resultaat te leveren voor onze klanten. Of het nu gaat om particulieren, bedrijven of vzw’s, we zetten ons in om elke klant te verblijden met onze diensten. bij Jasper Smekens Videography draait alles om passie, expertise en klanttevredenheid.

Jasper Smekens
Jasper Smekens
Zaakvoerder

Over Jasper

Jasper is een student en jonge ondernemer. Sinds begin 2023 mag hij met trots de titel van zaakvoerder bij Jasper Smekens Videography dragen. Zijn liefde voor videoproducties begon al toen hij slechts 15 jaar oud was.

Het was een eenvoudige maar creatieve schoolopdracht die de vonk deed overslaan. Zo belande hij in de wereld van videoproducties. Enkele maanden later deed hij mee aan een kortfilmwedstrijd, georganiseerd door niemand minder dan Jan en Anna Verheyen. De uitdaging was helder: creëer een eigen kortfilm van maximaal 5 minuten. Samen met de getalenteerde actrices Elise Ingelbeen en Joke De Middelaer, mocht hij met trots de eerste prijs in ontvangst nemen.

Na talloze andere succesvolle projecten en kansen om hem als videograaf te bewijzen, besloot hij dat het tijd was om zijn passie om te zetten in een echte onderneming. Dat was het moment waarop Jasper Smekens Videography werd geboren.

Onze partners