Diensten

Onze bedrijfsstructuur is opgedeeld in 3 belangrijke domeinen: video-, film- en fotografie. Hiermee streven we ernaar om vanuit onze expertise het allerbeste resultaat te leveren voor onze klanten. Of het nu gaat om particulieren, bedrijven of vzw’s.

Jasper Smekens Videography – VIDEO

Van sprankelende aftermovies tot boeiende bedrijfsvideo’s, we weven verhalen die het publiek raken en betoveren. We zijn een pro in het vastleggen van emoties, het vertellen van verhalen en het vasthouden van de essentie van elk moment. Met geavanceerde technologie en creatieve flair brengen we uw visie tot leven en leveren we hoogwaardige videocontent die de verwachtingen overtreft. Ons doel is om niet alleen video’s te produceren, maar herinneringen te creëren die blijven hangen, de boodschap overbrengen en een blijvende indruk achterlaten. Laat ons uw verhaal vertellen en uw visie versterken door de kracht van beeld en geluid.

PROMOVIDEO

AFTERMOVIE

TRAILER

BEDRIJFSVIDEO

VASTGOEDVIDEO

TROUWVIDEO

UITVAARTVIDEO

OVERIGE

Jasper Smekens Videography – FILM

Met een passie voor het vastleggen van de magie op een podium, richt het domein ‘film’ zich op musicals, theaterstukken, shows,… Kortom het filmen van live-ervaringen. Waarbij we elke emotie, elk speels moment en elk adembenemend optreden vastleggen met uitzonderlijke precisie. Maar onze betrokkenheid gaat verder dan alleen captatie. Als u een cameramannen tekortschiet, staan we paraat om in te springen. Door onze toewijding aan het vangen van de unieke energie van live-uitvoeringen en onze bereidheid om bij te springen waar nodig, streven we ernaar om elke voorstelling om te zetten in een blijvende herinnering, vastgelegd in verbluffende visuele en auditieve captaties.

CAPTATIE

CAMERAMAN

Jasper Smekens Videography – FOTOGRAFIE

Binnen ons domein ‘fotografie’, specialiseren we ons in het vastleggen van onvergetelijke momenten tijdens evenementen. Of het nu gaat om bedrijfsbijeenkomsten, culturele evenementen of feestelijke bijeenkomsten, onze focus ligt op het vastleggen van de essentie en emoties van elk moment. Eventfotografie is onze passie en expertise. Hoewel eventfotografie onze specialiteit is, staan we altijd open voor nieuwe uitdagingen en projecten. We luisteren naar uw behoeften en wensen, en bekijken graag of we de geschikte partner zijn voor uw project.

EVENTFOTOGRAFIE

ANDERE